Wednesday, February 2, 2011

blogg kene hacked -,-

wehh koranggg ! pecaye tak blog aku kene hacked ? amazing babe ! aku sangatt2 berterima kasih kdd rafeeyq bangang even kau kata aku bodoh -,- but mmg aku mgaku aku bodoh :D letak pswed pendek nak mampos . patot la kene hacked . HAHA . aku dah tuka pswed fb & blogg . so korg JANGAN HARAP lah nak hacked aku lagi -__- and and kepada ssiape yug tuka pswed aku tuh , awak mmg bahlol :') atleast kau dah ubah aku jadi pandai dpd dulu kan kan ? pasal kau jugak la aku takdapat nak post pasal bedah katakk . err , bencinye aku dgn kau . naseb aku taktahuu kau sape . klau tak aku kasi katak kd kau . nak ? hihi . dahla malas nak cerita pasal kauu lagi . pegg mati sinun :P byebye (:
Sincerely , Fatihaa

No comments:

Post a Comment

/>
Segala yang ada adalah hakmilik Nurfatiha Akmal Fawwazah