Sunday, February 13, 2011

get a tag :D


bnde nie dh lame lh jugak kan . aku di-tag oleh abg epul . hari nie aku rase rajin sangatt , so aku jwp lh ea soalan2 nie . tapi ade sesetengah soalan yug agak bangang . so aku malas nak jwp ;)


ape bende yug pnting dlm hidup korgg ?

bnde yug penting ? err , lappy aku . kalau takde lappy nie , takdapat lh aku nak ber-facebook kan ? haha . then fon aku . even aku dh jrg ber-sms skug , tp aku tetap syg fon aku . byk kenangan ou . hihi . lagi ? tu jeh la kot . semue bnde penting lh ! senang cite :D

 bende terakhir yug korg beli dgn duet sndri ?

jup2 . igt balek , mane ade aku beli barang nn duet sndri ! --' semue nye duet mak aku . haha . duet belanje pun mak aku kasi , takde makne nye :P tp aku akan pastikan bnde first aku beli nn duet sndri , kamera ;) yeahh . tu yug aku nak !

 name penoh korg ?

name penoh ? Nurfatiha Akmal Fawwazah binti Abdullah Fauzi :) nie lah name aku dpd kecik sampaii besaa . name nie jugak lh yug ade kd ic , surat beranak aku . haha . eja & sebut dgn betul :P

antare mak & ayah , mane korg lebih mesra ?

ofcourse lh mak aku :D dea tau semue psl aku aww . hihi :D

namakan nama2 yug korgg betul2 nak jumpe :  
  
aku nak jumpe yuna ! hahaha . pelik ? bia lahh :P 

tempat yug betol2 korg nak peg ?
aku nak pegg london , australia , disney & macam2 lh ! kalau boleh , satu dunie aku nak jelajah :D
 3 pekare tntgg org yug tag anda :
  
  • sangat baek :)
  • sangat caring :)
  • takpenah sakitkan hati aku :)                                                                                                                          
3 bende yug korg syg :
  
  • bantal aku .
  • lappy aku .
  • fon aku . 
                                 
  lagu yug korg suke & slalu dga ?
semue lagu aku layan , tak kesaa lh ape pun . yug aku benci , lagu dangdut , mcm shit . HAHA :D
6 blogger yug korg nak tag :


Sincerely , Fatihaa

No comments:

Post a Comment

/>
Segala yang ada adalah hakmilik Nurfatiha Akmal Fawwazah