Friday, February 4, 2011

Happy Birthday Mama , Adek , Ayah :')



hello readers ;) sedap ken kek kd atas tu ? bukan aku buad pon :P saje jea nak letak kd situ . taksuke ? pegg mampos :D nie aku nak story nie . bulan Februari nie kan kan , birthday mama , adek & ayah aku ou . aku jea bulan Oktober T_T haha . but its oke la :D aku tak kesaaa pun . npk la mudaa sikit >.< hihi . aku nak wish nie , korgg diam :P
  
5 Februari : birthday mak akuuu yug ke 38 :D akak hope mama sihat , pnjgg umo aww :] akak sayang mama gilegilee nie . and akak nak mntak maaf if akak ade buad salah kd mama oke .

21 Februari : birthday ayah & adek aku :D same babe ! jgn jealous :P hihi . first kene wish ayah dulu kan kan . ayah2 , akak lupe la ayah brpe tahun . hihi . akak hope bnde yug same jugak ehh . even ayah takde , akak still sayang ayah . igt ituu sampai bile2 yea :] 

untok adek pulak , kau dah 10 tahun yea skrg . haha . dekk oh dekk . kau lah adek yug terbangangg pernah aku ade ou . kau lah tempat aku nak terajang org . hihi . sory yea syg , akak taksengaje :') bnde same jugak akak nak wish kd kau nie , blaja rajen2 oke . and and , jgn lawan ckp akak lg ! errr --'

dah habis daaa . tu jea (: korgg lah family akak sampai mampos tahu ? yeahh :D last word , mama , adek , ayah , iloveyoufuckindamnmuch
Sincerely , Fatihaa

No comments:

Post a Comment

/>
Segala yang ada adalah hakmilik Nurfatiha Akmal Fawwazah