Saturday, February 12, 2011

hihihi

hai :D lame dh aku takpost ken ? nie sepatotnye aku dh post semalam dh . tp malassssss . hihi . 12 feb , aku peg lake valley dgn eyda , madyaznor , danny & akem ;) aku bangon pkol 6.40 . taklaratt wehh . haha . then aku terlambat pulak . kesian baba eyda tggu aku . maaf yea eyda . mady pun lambat jugak :P dah smpai tuh , tggu mamat due eko nie . bapak rajin korg jogging kan kan . aku & mady pun follow jugak . tp sekejupp gilee ! penatt nak mampos . ngehngeh :D 

yug paleng best , aku jumpe lalat akuuu sumpah rindu kauu ! kakak kau jahat kan sruh satu family kau ikutt . grr --' takpe2 , atleast kau dpt jumpe ktorgg (: thenthen , ktorg peg mcd . aww , sedap nye ! hihi . and kat situ jugak ktorg bepecah T_T aku , mady , nad ikot mak aznor . yug laen2 tuh dok mcd . btw aku dh dpt jumpe kak fizah :D dea comel tau . 

then ktorgg follow la mak aznor peg carrefour . ktorgg peg kedai haiwan . YA ALLAH comel nyaa hamster tuh ! sape syg aku nnt kasi tautau :D aku pun jumpe anjing , YA ALLAH besaa nye mate dea ! aku taknak anjing tuh , dea kene sawan :P lepas tuuu , ktorg peg maen game aww . YA ALLAH bestnye ! hahaha ;) aku lumbe kerete nn nad , aku menang . hihihi :P  

dh puas maen tuh , nad nak peg garnier tgok ape tahh . ktorg teserempak nn eyra . tak ku sangkaa kecik betul dunie nie >.< puas ktorg tgok bnde alah kd situ , ktorg peg kd mak aznor . amek gamba la , ape la , tp smue gamba kd kmera nad . its okeyy (: then tolong angkut barang & blablablaa . tgok baju & blablablaa . pato mak aznor hanta ktorg balek . the end :)

dah habis dah . hihi . YA ALLAH panjang nye :O tp ayat mcm keling --' maaf pakcek & makcek sekalian . byebyee :DD

Sincerely , Fatihaa

No comments:

Post a Comment

/>
Segala yang ada adalah hakmilik Nurfatiha Akmal Fawwazah