Thursday, February 24, 2011

sukan tahunannn ;)

heyyo :D pagi smlm ken , aku bgon awal :O excited gile nak pegg stadium aww . balek skola jeh , tros basoh kasot , then keringkan kd bawah kipas . semangat gileee . sbb igt nak belanjee org tuh oatkrunch :D tp dea takdatang :( shittt ! dah2 , tutupp cite tuu , oke then cepat2 amek beg , masok kan ape yug patot . smpai termimpi mimpi pasal kawad . HEE ,

pagi2 tuh semue tggu kd bustop . bapak awal abg fakhrul dtg . haha . then gerak same2 masok skola . tyme tuh gelap gile , nak carik budaa laen pun susaa , but jumpe jugak la . abg fadzil kasik riben , semue pakaii jd tali kasott , awww , sumpahh smart derr ! HAHA . pato semue beraturr nak naek bas . aku dudukk sbelaa qayy . ade lh due ekoo mamat nie nk ngorat qay , ya allah ! semak betol lh dorg tu . nak jeh aku dok belakangg :D

dah smpai tuh , semue kabott nak pakai bnde alah ape tah . ckgu dh ready kan semue , boleh tahan la cantek dea . maskod ktorgg ayam jantan ! gempakk kan ? hihi , then pegg beraturr kd atas trek . grr panas gile . aku yug dh hitam semakin hitam mcm keling --' stadium tuh tak kasik pijak rumput . hish kejam ! --' ktorg barisan petamee , cengal suaree ktorgg kuatt wok . terlebih semangattttt :P


then kene duduk kd atas trek tuh . hbs kotorr kasot aku yug cantek nie --' hihihi , ckgu tuh asyik membebel jeh . ktorgg bukan dga pun :P hee , haaaa ! tetamu khas ktorg , DATO` MALIK NOR ! korg jgn maen2 , dea tuh ahli agkt berat ape tahhh . dea agkat korg kanggg :P tp serius , dea smart ! muscle dea , masyaallah ! ketul ketul . hahahaha :DD

lepas dh lari && semue2 tuh , penyampaian hadiah pulokkk :D bedebarr la jugak . but ktorg tak menangg pun :( omg sedih gile tauu , tp ktorg still happy :) frst meranti , scnd jati . dorgg mmg layakk pun ;) tahunn dpn ade lg kan kannn . maskod pun kalah :( dahhh , jgn sedih dahhhh . mmg best lh peg stadium uh , but still kurang sebab takde dea T_T hm , dah tu jeh . byebye korangggg :D
Sincerely , Fatihaa

No comments:

Post a Comment

/>
Segala yang ada adalah hakmilik Nurfatiha Akmal Fawwazah