Saturday, March 12, 2011

HAHA ,

yeayyyyyyyyyyy ! kite holiday seminggu la awakk :D happy tuh happy la , but bosan ;p hihi , now aku kd kampung , aku nk kawen . ehhhhhhhhhhhh salah ! pakcek aku laa xD penatt gile ohh >.< online pun jarang . oke takpe , habes pakcek aku kawen , aku onlinee jeh eh ;) kd kampung nih en , aku kene jage baby :O wahhhhhhh , best nyaaaaaaaaaaaaaaa :D aku suka lh . hee , budak tu dh la comel , pipi dea tembam mcm telor . HAHA ,

seterusnye , korangggg T.T aku rase mcm nak mampos jeh . saket tekak aku nih tak kasik aku makan doh ;p serius aku kurus nnt . waaaa , sedihh nyaaaa :'O ahah takpe , atleast ade alasan lh ken kenape aku tak tolong dorg buad keje ! weee xD jealous ? aku tak pedulik ponnnn ;D

then lepas holidayy nih en , comform dapat result la kannnnnnn ? dushhdushh -__- sumpah takot bhai ! before holiday nih , aku dh tau result sejarah jeh . berape ? hee , aku dapat B ;) yee yeeeeeee , aku memang bodoh , dah diam -- sumpah takot result sainss . susah gilaaaaa ! aku raseee , aku failed :( err , TAKBOLEH failed ! mak aku cikgu sains lah . malu kang -- korg doakan aku lulus okeeeeee , tak dapat A pun takpe ahh , asal lulus ^^ k dahhh , BYE :))))))))))))
Sincerely , Fatihaa

No comments:

Post a Comment

/>
Segala yang ada adalah hakmilik Nurfatiha Akmal Fawwazah