Saturday, April 9, 2011

AKU MEMANG BANGANG

assalamualaikum guys :) okey korg tahu kenape aku kate aku bangang ? -___- sebab aku memang bangang laahh , muahaha :D err , actually macam nehh , khamis lepas * flashbackkk* , aku & syaza stay ruma myzaa sebab jage koop . ktorgg gerak pagi lah kan sebab mak aku kerjaa . sampai2 terus tido ><

aku tido dah macam resling dah . HAHA , mmg terok ah . sampai termimpi mimpi . aku mimpi ape ? erghhh , rahsiaaaaaaaaaa :P oke lepas tuh aku nak iron baju lahh , dah tido mesti lah baju konyot konyot kan . ttibe aku tengokkk baju aku tuh konyot lagi . errr , benci doe -,-

aku pun dengan malas amek iron letak kd tempat konyok tuhh , and thennn .. kena tangan aku T.T bhahhahaha :D yea yea , aku bangang rite ? yes i know that :) erkk , sakit bhai tangan aku . panasssssssssssssss :O HAHA , tu lah , malas lagi . hamek kau dah kena -__- k guys . BYE (:
Sincerely , Fatihaa

No comments:

Post a Comment

/>
Segala yang ada adalah hakmilik Nurfatiha Akmal Fawwazah