Friday, April 29, 2011

Surat Saman

Hai korang haii . Haa , isnin lepas kenn , aku dapat Surat Saman yang pertamaa untuk 2011 :) Bangge ni tau -,- Huh , actually sedih sangattt doh T_T Dah berazam dah taknak dapat surat saman tahun nih . Ala cikgu ni pun , saya tak bawak buku pun kene saman kahhhh ? T.T Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , cikgu buad saya nak nanges jea tau :'p Takpe cikgu , saya janji saya bawak buku next time okeyyyyyyy ? Saya mintak maaf ye cikgu ye . Hihi ^^ From now on , aku akan bawakk buku . Taknak tinggal tinggal . Nanti kene saman lagi -___- Ah taknak taknak . Laen kali buad ah kempen 'BELIA BENCI SURAT SAMAN' :3 Haaaaaa , dah merepek . K la baiii korang baiiiii ^.^

Sincerely , Fatihaa

No comments:

Post a Comment

/>
Segala yang ada adalah hakmilik Nurfatiha Akmal Fawwazah