Monday, May 2, 2011

Shawl :'o

Assalamualaikummmmmmmmmmm ^^ Eh , aku skug nih dah pandai post blog lah :-D Hihi , taktau mimpi ape kann -.- Rase macam nak post aje :'p Okayy actually tadi aku & mak aku peg beli shawl ouu . Uuuuuu cantek gile bhaii >< Murah pulak tu , thenn aku pun berdialog laah dgn mak akuu ^,^

Aku : Maaaaaaaaaaaaaaaa ! Bapak murah shawl nehh .
Mama : Memang lah . Tengah offer kan , kakak pilih la mana kakak nak .
Aku : Serius maa ? :'o
Mama : Yea . Cepat laah .

Cantek kan cantek kannnnnnn :D

Okay mom iloveyouuuuuuu :* Hihihi , alah aku amek bukan banyak mana pun , 4 helai jea :'p Kd atas tuhh salah satu shawl yug aku beli . Cantikkkkkkkkkk O.o Hee , then amek anak tudung dea . Memang cantikk menusuk kalbu kuuuuu :-D Kihkih , serius aku dah jatuh cintaaa dengan shawl :'o Kang birthdayyy aku , jangan kasik chocolatee jeh , kasik ah shawl sekaliii :'> Dah bayar bayar tuh en , aku dgn mak aku berdialog lagi ^^

Mama : Kakak nak shawl lagi keh ?
Aku : Takpe la ma , cukup dah tu . * padahal dalam hati nak lagi :'p
Mama : Okeoke , nanti kite beli lagi yea .
Aku : Hoho okeyyy .

Hahaha , baek kan mak aku kan ? Alah ade offer sape taknak kan kann :-D Hikhik , oke donee (!) Tujea aku nak storii . Babaiiiii :-]

Sincerely , Fatihaa

6 comments:

  1. waaaaaaaaaaaaa :) ILOIKEEEEEEEEEE <3

    ReplyDelete
  2. aku pn baca dgn semangat -_- kau ni , haih . b'day aku pn bg shawl jugak tauu :P WAHAHAHAHAHA XD

    ReplyDelete
  3. Nadiey : Haha tengs :D

    Anys : Eh kau , yelahhhh :'p

    ReplyDelete

/>
Segala yang ada adalah hakmilik Nurfatiha Akmal Fawwazah