Friday, June 10, 2011

Myspaceeeeeeeeee


Assalamualaikum ;) Ni aku nak cerita . Kau nampak kan atas tu? Yeahh, tadi aku bukak Myspace tauu tauu, then ushaa lah gambar dulu dulu, member dulu dulu, then tiba tiba aku terindu zaman dulu dulu :'( Aku tengok gambar kawan kawan semuaaa comel comel  Jealous ni jealous :P Dulu semua skemaa, haha, sekarang dah up la kata kan :> Everything beginning from myspace. Kekeke, dapat kawan dekat situ, pandai masukkan gambar dekat situ * tapi aku belum lagi laah -.- then dapat pakwe pun dekat situ :'> Hikhik,

Lepas tuh aku tengok gambar aku dulu, memang tak dinafikan, aku putih! HAHA, tapi memang betul pun :P Now aku dah hitam :3 Sebab kawad T_T K tape, aku redha ~ Lepas tu ape lagi ek, kejap, ala lupaaaaaa :( If kauorang nak tahu, peg la bukak myspace kauorang tuh. Seriously rindu, kalau aku takde myspace, aku takde la facebook, kalau aku takde facebook, aku takde laah blog buruk ni :> Kihkehkohkuhkah  * ikut fizah pulak dah -.- Hihi, dah takde ideaa nak mengarang panjang panjang. K chaw :D

Sincerely , Fatihaa

No comments:

Post a Comment

/>
Segala yang ada adalah hakmilik Nurfatiha Akmal Fawwazah