Family ♥

Teeetttt ! Kau kau dan kau , meh kenal dengan family aku mehh :-D

Kita peluk mak kitaaaaaaaaa <3

Chakk ^^ Hihi , nih mak aku . Alololo , so sweettttt nyaa mak aku . Mak aku , bukan mak kau -.- Haha , kitorang nih manje jea maen peluk peluk . Yeahh , firstly , name mak aku Nor Rahimah . Sumpahh aku sayang mak aku menggilaa wehh :'o Kau cakap skugg sape yug tak sayang mak dea ! Haa , tau pun kan kan kannnn :'p Mak aku chomel betul . Weheeee ;D Betul laah kan >< If aku ade masalah , aku mengadu kd mak aku nih . Pasal qayyum pun tauu ^^ Even if aku menanges pasal pape pun , mak aku jugak laah tempatnyee (:
Mom , you are the best that i ever had :')


Adek TERbangang <3

Kay , nih adek aku pulokk . Aku suruh dea bukak 'mask' dea tuh , dea taknak -.- Obses gila kau dek , sorii ah kau kau dan kau takdapat tengok muke adek aku yug takcomel nih . Hihihi :'p Name budak nih hamper hamper same dengan aku , Nurfariha Akmal Fawwazah . Jangan salah sudahh la eh ^^ Adek aku laah tempat aku mengamuk dou -.- Ahah , kesian kau dek . Selalu sangat kene dengan aku kan ? Haha , tuh tak bermakne aku taksayang kau . Aku sayanggg kau laah bangang . Kau ah satu satu satunyeeeeeee adek yug aku ade ouu :']
Adek , kau sememangnye adek yug paleng bangang yug aku penah ade :')

Sincerely , Fatihaa

Segala yang ada adalah hakmilik Nurfatiha Akmal Fawwazah